Har du netop anskaffet dig en ny lejlighed, eller er du og din familie rykket ind i et nyt hus, så kan den første periode godt være svær. Masser af uåbnede papkasser, uoverskuelighed og mest af alt irritation over ikke at vide, hvor tingene befinder sig. Dét at flytte er ikke altid en leg, og det kan være svært at overskue fremtiden, når nutiden består i dagligt at lede papkasser igennem.

Der kommer dog et tidspunkt, hvor du får ryddet op i hjemmet, papkasserne sorteres og destrueres, og du atter kan have en nogenlunde normal tilværelse i dit hjem. Men så opstår udfordring nummer to; hvordan får du gjort dit nye hjem mere personligt?

Tag på inspirationstur

Det er ikke altid lige nemt at skulle gøre sit hjem personligt, for hvad er det egentlig, der kendetegner dig? Og hvordan ses det lige i møblerne?

Det kan derfor være en rigtig god idé at tage på inspirationstur. Sæt dig for at besøge 2-3 butikker på en dag, men aftal med dig selv, at du intet køber, medmindre det er højst nødvendigt. Allier dig med kameraet i din smartphone og tag billeder af alle de ting, du kunne have interesse i. Når dagen er slut, kan du derhjemme i ro og mag udvælge de møbler, der kunne sætte et positivt og personligt præg på dit hjem.

Lad ikke de store beløb skræmme dig

Møbler er ikke billige. Når det så er sagt, så er der forskellige muligheder inden for finansieringsverdenen, som gør det lidt nemmere for dig at få råd til dine nye møbler.

  • Køb på afbetaling: De fleste steder har du mulighed for at købe på afbetaling. Når du indgår afbetalingsaftalen, vil det fremgå, hvor store afdrag du skal betale månedligt. På den måde kan du få møblerne med hjem her-og-nu – og derefter betale dem af løbende over flere måneder eller år.
  • Lån pengene: Det er i dag nemmere end nogensinde før at optage et midlertidigt lån. Lån penge online på kun 5-15 minutter. Når først låneansøgningen er godkendt, vil pengene lande på din konto umiddelbart efter. Det er dog vigtigt, at du tænker over, at disse lån ofte har en ganske høj rente.

Er ovenstående to valgmuligheder ikke umiddelbart noget for dig, så er der en anden mulighed for at spare nogle penge; du kan købe møblerne brugt. Selvom det ikke er alles yndlingsbeskæftigelse at prutte om prisen med fremmede private mennesker, så kan der her være store summer at spare. Når først en sælger har sat sig for at sælge et møbel, har du ofte de bedste kort på hånden forhandlingsmæssigt. Møblet skal væk fra det tidligere hjem af en grund, og indtil det er sket, vil det blot stå og fylde.

Anbefalede artikler