Det er en fin ting at gå og indrette et børneværelse, hvor man får styr på, hvad der skal stå hvor, og hvilke møbler man drømmer om. Samtidig kan det være en hyggelig proces, hvor man bruger en masse gode timer. Står du og skal indrette et børneværelse? Så har du nok fundet ud af, at der er mange ting, du ønsker at inkludere. Hvis du er i tvivl om, hvor du skal starte, giver denne artikel 3 bud på interiør til børneværelset.

 

Skab belysning der giver ro og hygge

Et element som ikke bør udelades på børneværelset er børnelamper. Det er vigtigt med god belysning, både så man kan sidde derinde og læse når det er blevet mørkt, og så man dit barn kan se noget i forbindelse med leg.

 

Når du vælger en børnelampe, er det vigtigt, at du prioriterer dens funktionalitet og design. Lampen kan bidrage til en hyggelig indretning på børneværelset, hvis du finder den i en smuk model, men det er samtidig afgørende, at den virker efter hensigten. Online finder du et bredt udvalg af lamper.

 

Lad barnet sove sødt

Der er også et møbel, som ethvert barneværelse skal indeholde – sengen. Det er selvfølgelig vigtigt, fordi dit barn bør have et sted at sove. Valget af seng afhænger i stor grad af dit barns alder, hvorfor du bør have det med i overvejelserne. Samtidig kan du også med fordel overveje størrelse på seng, om den skal have særlige karaktertræk som for eksempel en racerseng, køjeseng eller lignende og meget mere.

 

Gør det oplagt at læse

Du kan også investere i et reolmøbel, hvor I kan opbevare forskellige bøger – både dem I læser sammen og dem, dit barn læser alene. At skabe plads til bøger på børneværelset kan være med til at gøre det mere oplagt at sætte sig sammen med en bog inden sengetid.

Anbefalede artikler