En flytning kan gå tre veje – den kan være stressende, behagelig eller en blanding af de to. Gennemsnitligt vil en europæer flytte fire gange i løbet af sit liv, og der er derfor god grund til at prøve at gøre oplevelsen så god som muligt. Der er nogle basisregler, der vil gøre flytteprocessen meget nemmere og mere overskuelig. Især det at undgå stress er vigtigt, da det er en unødvendig belastning at påføre kroppen og sindet. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du kommer helskindet igennem din flytning, uanset om den ligger langt ude i fremtiden eller snart er på vej.

Flyttedagen nærmer sig

En succesfuld flyttedag kræver, at man strukturerer og planlægger dagen. Hvor mange flyttekasser skal anskaffes? Skal der købes nye ting til den nye bolig? Er børnene blevet informeret godt nok omkring beslutningen? Vil I have flyttehjælp af venner og familie, eller ønsker I at bestille et flyttefirma? Det er en god idé at gemme alle noterne omkring flyttedagen det samme sted, så de altid er nemme at finde.

Sørg for at få masser af hjælp

Som sagt er det vigtigt at overveje, om man vil have flyttefolk med til flytningen eller ej. Det er selvfølgelig en dyrere løsning at bestille et flyttefirma, men det vil spare en masse kræfter og tid. Her er det nemlig professionelle, der står for det tunge løftearbejde, og du vil derfor være sikker på at skåne vennernes og din egen ryg. Klik her for at finde et flyttefirma, der hjælper med private flytninger. Dette vil gøre flyttedagen allernemmest.

Når hjemmet skal pakkes ned

Uanset om det er lang tid siden, du sidst har flyttet, eller om det blot er kort tid siden, kræver det masser af arbejde at pakke sit hjem ned. Dog er det den perfekte mulighed for at få sorteret ud i alle ens ting. Vær hård under pakningen og lad være med at medbringe ting, som du alligevel aldrig bruger. Desuden er det godt at holde ordentligt styr på, hvad du pakker, og hvor du vælger at pakke det hen. Dette vil gøre det lettere at pakke tingene ud i det nye hjem.

Har du mange elektroniske ledninger, kabler og stikkontakter, anbefales det, at du tager billeder af alle tingene. Dette vil gøre det meget nemmere for dig at huske, hvilke dele der passer sammen, når du pakker tingene ud i den nye bolig.

Flyttedagens forberedelser

Flyttedagen skal gøres så nem som overhovedet mulig, så unødvendig stress ikke tilføres dagen. Derfor er det godt at forberede vand og snacks ved at pakke det ned i en køletaske. På denne måde har du altid mad og drikke lige ved hånden. Pak også gerne rengøringsmidler, lamper og toiletruller et sted, som du let kan komme til. Herved kan du nemt tilgå de praktiske ting i den nye bolig. Slutteligt bør du altid sørge for at have penge på lommen på flyttedagen. Typisk vil du få brug for at sende folk afsted efter manglende værktøj, en lækker pizza eller kolde øl.

Anbefalede artikler