Vil du gerne gøre din indretning mere personlig, men er i tvivl om præcis hvordan man lige gør det? Så skal du læse med her. Indretning handler i den grad om at vise hvem man er.

Når folk træder ind i dit hjem, skal de kunne se, at det er dig der bor der. Det betyder, at du skal lade din personlighed skinne igennem i din indretning.

Det kan dog være svært at komme i gang, hvis man ikke går specielt meget op i indretning. Læs med her og få fem fantastiske tips til nips til hjemmet og hvordan du nemt kan vise din personlighed i din indretning ved at bruge udvalgt nips. Det er både nemt og sjovt!

En personlig billedvæg

Hvis du aldrig har gået specielt meget op i indretning, er det ikke sikkert at du gider at bruge en masse tid på at tænke over, hvordan du mon kan få din indretning til at se mere personlig ud. Hvis du er denne type, er der også en stor chance for, at dine vægge er bare og kedelige.

Der er heldigvis en meget nem løsning, som alle kan være med på – en personlig billedvæg.

Du kan lave væggen lige som du vil. Gå i en genbrugsforretning eller i IKEA og køb nogle billige rammer i forskellige størrelser, former og farver. Find dine yndlingsbilleder fra fotoalbummet og få printet dem ud. Herefter begynder puslespillet og det sjove arbejde –

Hvis du er bange for bare at hænge rammer op, kan du lægge dem ud på gulvet inden, for at få en idé om de enkelte billeders placering. Du kan også finde forskellige skabeloner på nettet, som gør det lidt nemmere. Herefter er det bare i gang med hammer og søm!

Nips i din yndlingsfarve

Nips til hjemmet er et vidt begreb og dækker over alt lige fra vaser, lysestager, skåle, fade, figurer og meget, meget mere. Det kan derfor også være et vidt begreb at sige, at man kan gøre indretningen mere personlig med nips. For hvad for noget nips skal man så vælge?

Er du helt på bar bund, kan du starte med at gå efter nips i din yndlingsfarve. Det vil for det første gøre dig glad, hver gang du kigger rundt i rummet. For det andet vil det skabe en god sammenhæng i indretningen.

Selvom du har en masse forskelligt nips, passer det hele alligevel sammen, fordi det er i din yndlingsfarve eller nuancer af denne farve. Din indretning bliver mere personlig, fordi det netop er din yndlingsfarve og ikke bare en farve, du har set i boligmagasinerne.

Minder

Når vi snakker om nips og personlig indretning, kan vi selvfølgelig ikke komme uden om minder. De fleste tager forskelligt nips med hjem fra rejser. Disse ting er fantastiske til at skabe personlighed i din indretning.

Hvis du f.eks. har været i Afrika og har købt nogle sjove masker med hjem, så hæng dem op på en væg. Dette vil med det samme vise en del af dig.

Minder handler også om at vise de gode stunder, man har haft. Det er derfor også altid en sikker vinder med billeder i forskellige rammer, både stående på hylder og hængende på væggene.

Vær med på trenden

Hvis du stadig ikke har helt styr på det der med nips, kan du også kigge i boligmagasinerne efter inspiration til flot nips til hjemmet. Det vil som sådan ikke bringe personlighed ind i din indretning, hvis du bare kopierer boligmagasinerne.

Det kan dog alligevel bringe personlighed ind, hvis du gør det på den rigtige måde. Du kan f.eks. vælge en trend, som du synes særlig godt om, og inkorporere denne i din indretning. Dette er nemt og kræver ikke så meget.

Nips med personlighed

Det allervigtigste er, at tingene i dit hjem betyder noget for dig. Hvis du har en særlig forkærlighed for f.eks. katte eller ugler, hvorfor så ikke vise det i din indretning? Find sjove plakater med ugler, hvis det er det du elsker.

Det kan også være, at du er en kæmpe musikelsker. Dette er også en oplagt mulighed for at bringe din personlighed ind. Du kan altså med fordel fokusere på dine interesser, når du skal vælge nips til hjemmet.

Anbefalede artikler