Hvem vil ikke gerne have et flot og hyggeligt hjem, hvor der er kredset om detaljerne? Det er forskelligt, hvilke dele af indretningen man lægger vægt på, og det er også forskelligt, hvordan man gerne vil have, at stilen skal være. Uanset hvilken stil du indretter med, kan du helt sikkert fremme den med den rette plakat. Læs videre her, hvis du mangler nogle ideer til, hvordan du indretter med plakater.

Plakater til den klassiske type

Er dit hjem præget af messinghåndtag, marmorgulv og store vaser? Selvom du har et hjem i en klassisk og nærmest herskabelig stil, kan du sagtens bruge plakater til at indramme stilen. Du kan nemt finde forskellige motiver, som passer ind i din klassiske stil, og du kan med fordel bruge plakaten til at komplimentere de farver, du har valgt i din indretning.

Der findes et væld af forskellige plakater, der egner sig til denne stiltype, og husk at det bare handler om at være kreativ. Man kan sagtens mikse rustikke rammer med klassiske møbler på en måde, så det komplimenterer hinanden. Det handler bare om at prøve sig frem og skabe sin egen stil.

Plakater til kunstkenderen

Hvis du er kunstnerisk orienteret og gerne vil have kunst i hjemmet, som komplimenterer din allerede nøje udvalgte samling, kan du med fordel vælge at investere i en Frida Kahlo plakat. Her får du kunst med en historie bag sig. Frida Kahlo var af mexicansk oprindelse, og hun var både maler og aktivist.

Hvis du er glad for kunst med en god historie bag sig, er Frida Kahlo plakater på den måde et oplagt valg. Når du har gæster i hjemmet, er det også et godt samtaleemne, og det er altid skønt med lidt ekstra personlighed i hjemmet. Med Frida Kahlo plakater bliver det personlige aspekt til din indretning din interesse for kunst.

Plakater med citater

Denne type plakater er nærmest en kategori for sig. Har du allerede Frida Kahlo plakater, kan plakater med citater være en god måde at tilføje lidt ekstra til din stil på. Det gode ved denne type plakater er også, at de passer til alt, så uanset hvilken stil du har i huset, kan du vælge at investere i en plakat med et citat på, som kan gøre dig i godt humør.

Plakater med citater på er også en god måde at sætte en god stemning i huset på. Du kan for eksempel minde dig selv og andre i familien om at smile noget oftere, at man skal huske at værdsætte de gode ting i livet, eller noget helt tredje, som betyder meget for dig at huske på og minde andre om.

Disse plakater fås ofte i formatet hvid baggrund og sort skrift, og derfor kan du vælge en ramme i en bestemt farve, som passer til resten af stilen, eller du kan vælge at komplimentere et allerede farverigt rum med plakater i rolige farver. På den måde er plakater med citater altid en fordel i indretningen, hvis der er lidt tom plads på væggene.

Anbefalede artikler