Skal I snart sælge jeres hus, sommerhus, lejlighed eller kolonihave? Så bør du læse med videre, da vi giver dig de bedste tips og tricks til, at du kan komme helskindet gennem processen. Den kan være tidskrævende, drænende både fysisk og psykisk og belastende. Du kan med fordel inddrage de forskellige aktører, der kan afhjælpe dig med at få en god oplevelse, når det trygge hjem skal huse nye beboere. Heriblandt er det helt essentielt at have god kontakt med banken, ejendomsmægleren, advokaten og flyttemændene. 

ejendomsmægler og mulige købere

Find en lokal ejendomsmægler 

Hvorfor har det stor betydning for resultatet og processen af salg af ejendom at ejendomsmægleren befinder sig på det lokale marked? Det har en stor indvirkning på potentielle købere, at ejendomsmæglerne formår at sælge huset – men ikke mindst det område – som huset er placeret i. Der er mange udefrakommende faktorer, der kan gøre, at køberne ikke nødvendigvis vil vælge huset, hvorfor miljøet omkring kan være knald eller fald, når købere skal skrive under på en mulig købskontrakt. 

Hvis du for eksempel bor på Frederiksberg i det centrale København, så bør du vælge en ejendomsmægler fra Frederiksberg, da vedkommende vil være i stand til at sælge de ydre rammer, så både de indre og ydre faktorer går op i en højere enhed for de potentielle købere. 

hus til salg

Forøg chancen med enkelte tiltag 

Der findes konkrete tiltag, som du kan praktisere, hvis du ønsker at komme af med hyblen hurtigst muligt. En af de vigtigste ting er at huske, at de potentielle købere opholder sig i huset i kort tid, hvilket gør, at det i den periode bør shine. Hvis du bestræber dig efter at skabe et indbydende, imødekommende og behageligt hus inden, at fremvisningerne løber af stablen – så er du allerede godt på vej. 

Vi har samlet de bedste tips og tricks, som du kan sortere i, praktisere og afprøve. Det er simple og enkle handlinger, der formentlig vil være med til at skabe fart under processen. Du bør huske det helhedsindtryk, som du efterlader i form af havens rydelighed, overskuelighed og rummelighed. Dernæst bør du fikse fejl og mangler ved husets indre rammer inden, at du fremviser huset, hvor især isolering spiller en altafgørende rolle for de næste ejere. Der vil også være forbedrede chancer for et hussalg, hvis du fjerner møbler, der fylder og skaber indelukkethed, tænder duftlyst så ejendommen virker tiltrækkende eller giver væggene en ekstra omgang med malerpenslen. Du kan alt i alt opnå et flot resultat ved at få husets kvalitetssikret gennem funktionalitet, æstetik og effektivitet. 

Anbefalede artikler