Dette indhold er sponsoreret  

Skal i giftes? Stort tillykke! Når der skal afholdes bryllup, er der mange ting i skal have styr på. Det er alt fra gæsteliste og invitationer til mad og musik – og alt det derimellem. Blandt andet vil gæsterne med stor sandsynlighed efterspørge en ønskeseddel. Men hvad ønsker man sig egentlig til et bryllup? En god bryllupsgave kan være mange ting, og jeres ønskeseddel bør naturligvis afspejle jeres personlige interesser og præferencer. Når det er sagt, så vil der være ting, som ofte går igen på en ønskeseddel til et bryllup. Herunder får i 3 ideer til, hvad i kan ønske jer i bryllupsgave. 

Penge til en større ting

Til et bryllup er det helt i orden at ønske sig penge. Det kan være at i drømmer om et dyrere møbel i et tidsløst design så som en wegner lænestol, det kan også være, at i er i gang med at spare op til en større rejse, hvor det kunne være dejligt med et tilskud. Uanset hvad i vil bruge pengene på, så kan i vælge at skrive det ned på jeres ønskeseddel, så gæsterne ved, hvad deres gave kan bidrage med. Det gode ved at ønske sig penge er, at det er en gave, hvor alle kan være med. Det er ikke en gave der koster et bestemt beløb, så lige meget om jeres gæster ønsker at give en dyr eller en mindre dyr gave, så kan de vælge at give jer penge.

Ting til hjemmet 

Et andet oplagt forslag er ting til hjemmet. Det kan være, at i samler på et stel, der er lidt for dyrt til, at i selv går ud og køber det hele på en gang. Det kan også være, at i gerne vil have en god kaffemaskine, fordi i elsker at drikke god kaffe sammen. Det kan også være, at en røremaskine er noget for jer, men at i synes, at det er en luksus, som i ikke selv får købt. Der er mange muligheder, under kategorien “ønsker til hjemmet” og det er jer, der bedst kan vurdere, hvad i vil få glæde af i fremtiden.

Oplevelser 

Den sidste idé til hvad i kan skrive på jeres ønskeseddel er oplevelser. I kan ønske jer gavekort til kroophold, en tur på en eksklusiv restaurant, koncertoplevelser eller et årskort til et sted i nyder at besøge. En oplevelsesgave er et oplagt ønske, hvis i ikke rigtig føler, at i mangler noget særligt – gode oplevelser kan man nemlig aldrig få for mange af.

Anbefalede artikler