Der findes bare ikke en bedre følelse, end at træde ind af hoveddøren og føle at man er hjemme. Det er rart, når ens bolig bliver til et hjem. Men, hvordan er det så lige, at man får boligen til at blive et hjem? Der er mange måder, hvorpå du kan gøre dit hjem til en bolig. Oftest vil du støde på indretningstips og det er også halvdelen af vejen til et personligt hjem, vedligehold er den anden del. Det er nemlig med vedligeholdelse, at du holder dit hjem i live. Et personligt hjem skal ose af din personlighed, men det skal også være pænt og overskueligt. Her kan du læse og lære meget mere om, hvorfor vedligeholdelse er så vigtigt.

indretning

Sådan beholder du personligheden i dit hjem 

Når du har ramt plet og skabt et personligt hjem, et hjem der afspejler dig, din indretningsstil og dine interesser så er det også vigtigt at du passer godt på det. I starten når det er nyt, så skal der ikke så meget til, men med tiden vil der komme flere vedligeholdelsesopgaver. Det kan være alt fra rengøring, til at efterspænde dine møbler og sørge for at passe godt på dine planter. Det er dog vigtigt, at du ikke kun har fokus på det indvendige. Hvis du gerne vil have et personligt hjem, som afspejler dig 100 procent, så er det vigtigt, at dit hjem spiller indvendigt, såvel som udvendigt. Det skaber for det første en sammenhæng i dit hjem og så er det udvendige det første, som du, besøgende og gæster ser. Hvordan du skaber en sammenhæng mellem det indvendige og det udvendige, afhænger af dig og din indretningsstil.

have

Sådan kan du få en have der bare spiller

Er du til romantik, så kan det være en god idé med en have der er spræl i, rosenbede, snoede indgange og en bænk under træet. Er du mere moderne, så kan du lave en mere minimalistisk have, med lige linjer og et rent udtryk. Hvordan du skal indrette din have, afhænger i høj grad også af din kunnen. Har du grønne fingre eller vil du gerne have den så vedligeholdelsesfri som muligt? Det er vigtigt at du får en have, som du har overskud til at passe og vedligeholde. Du kan dog også hente hjælp udefra til for eksempel fliserens og andre vedligeholdelsesmæssige opgaver. Her finder du fliserens Sjælland, men det er ikke det eneste du kan finde her. Der er nemlig også mulighed for rensning af tagrender, algebehandling af taget og meget mere. Det er din læsningen på, at finde en pakkeløsning der giver mening for dig. På den måde kan du passe godt på og vedligeholde din have bedst muligt

Anbefalede artikler