Er du lige flyttet eller trænger du bare til at få styr på dit hjem? Som tiden går får man samlet en masse ting og sager derhjemme, som hurtigt kommer til at optage plads. Det er ikke altid at vi er gode til at få ryddet op i gemte ting, hvilket resulterer i, at man har mange ting liggende i kasser. Ved at du ikke har styr på hvad du har, så kan det være at du har flotte genstande liggende, som egentlig ville pynte i dit hjem. Det anbefales, at du kigger alle dine ting igennem og laver en grovsortering af det. På denne måde får du et overblik over hvad du har, hvad du kan bruge og hvad du mangler til din nye boligindretning.

Rod op i dine ting:

Engang imellem trænger ens hjem til en kærlig hånd, Som årene går ændrer ens stil sig også. Inden du går i gang med den helt store makeover, så anbefales det, at du sætter dig ned og finder ud af hvad du gerne vil opnå med den nye boligindretning. Skal det være rene linjer, eller skal der noget mere farve ind i hjemmet? På internettet og i butikker kan du blive inspireret til at finde flotte og unikke møbler samt genstande, der kan være med til at sætte prikken over i`et i dit nye hjem. Moden ændrer sig hele tiden, så hvis du gerne vil have det nyeste nye, så gælder det om at tjekke de mange magasiner ud.

Bliv inspireret:

Det er vigtigt, at du har dig selv med i hele projektet, da det færdige resultat skal kunne afspejle dig og din stil. Hvis du har andre til at hjælpe dig med boligindretningen, så husk på, at det er dig der har det sidste ord. Det er blevet meget moderne at have klassiske og enkelte møbler i hjemmet. Hvide og sorte møbler er meget populære, og ses også i de fleste boligindretnings kateloger. Det anbefales, at du kommer ud i fysiske butikker for at se på genstande. Hvis du mangler nogle nips ting til hjemmet, er det rarest at se dem i virkeligheden. Det kan hænde, at billeder på internettet ikke helt lever op til genstandens kvalitet i virkeligheden.

Få ting som muligt:

Det gælder om at have få men fine ting placeret rundt i vindueskamme, på møbler og lignende. Hvis du hurtigt har for mange ting stående, så kommer det til at udstråle rod. Hvis du skal bytte rundt på møbler i forskellige rum, så er det en god ide, at skabe luft mellem hvert enkelt møbel. Det kan hurtigt komme til at se klemt ud, hvis man har for mange møbler stående i et rum, der ikke er egnet til det.

Tænk økonomisk:

Det er en god ide, at spare nogle penge op inden du begynder at gå i gang med shoppingen. Det kan hurtigt blive dyrt, hvis du gerne vil købe nye møbler og nye genstande til hjemmet. Gør dig nogle tanker omkring hvad du skal have som budget, så du ved, hvor meget de enkelte ting ca. må koste.

Læs mere på Boligentusiasten.dk

Anbefalede artikler