Ønsker du at pifte hjemmet op med et udtryk af marmor, kan du i stedet for den dyre og tunge marmor, gøre brug af marmor folie. Med marmor folie får du en selvklæbende folie, der kan monteres på møbler og interiør, og som kan være med til at pifte hjemmet op. Lyder det som noget for dig, så læs med videre her, hvor vi ser nærmere på fordelene ved marmor olie.

Marmor er utroligt flot at indrette med, og med marmor folie får du en billigt og praktisk måde, til at efterligne udtrykket af marmor. Den selvklæbende marmor folie gør det nemt selv at montere folien, som kan monteres i løbet af ganske få minutter. Derudover sikrer den billigere pris, at du ender med en meget billigere løsning, når du gerne vil indrette med udtrykket af marmor.

Et godt tip når du skal vælge marmor folie, er at vælge marmor folie med luftkanaler i limen, hvilket mindsker risikoen for at der kommer luftbobler. Ofte kan det være svært at undgå luftbobler, når man montere diverse former for folie. Med selvklæbende marmor folie der indeholder luftkanaler i limen, bliver det meget nemmere at få monteret folien, uden at det ender med luftbobler i overfladen.

Det er ikke kun nemt at montere marmor folie på næsten enhver overflade, det er samtidig også meget nemt, at få fjernet marmor folien igen. Ved at varme marmor folie op med en hårtørrer, bliver det meget nemmere at få fjernet marmor folie. Varm marmor folie op i hjørnerne, og træk derefter din marmor folie af.

Overvej også dit valg af forhandler af marmor olie grundigt, for at give sikkerhed for, at du ender med en høj kvalitet på din marmor folie. På den måde kan du bedre vide dig sikker på, at din marmor folie vil holde.

Anbefalede artikler