Velplejet hår er sundt hår. Døjer du med hår dage, hvor dit hår ser kedeligt og trist ud, så trænger dit hår uundværligt nok til ekstra pleje. Gode shampooer og hårkure er ikke altid nok, da håret slides af vask, føn, krølning samt vind og vejr. Ligeledes kan dårlig kost samt stress også have negativ effekt på dit hårs udseende.

Lækkert hår er et must have for mange kvinder og mænd

Der er gode grunde til at skifte sin shampoo og balsam ud engang imellem. Oftest fordi håret bliver mættet af samme produkt og dertil er blevet bedret heraf. Dertil er hårtyper ikke ens, hvilket også gør, at valg af rette produkter relateret til ens hårtype er vigtig. Hvilket måske ikke alle tænker over. En velplejet hår gør ligeledes, at man føler sig attraktiv og tager sig godt ud.

Har du ikke prøvet hårolie før

Hårolier er blevet utrolig populære som hårplejemidler, idet håret og især genstridigt hår får ekstra nærende pleje af natur fremstillet olier. Det gør, at kedeligt, tørt og genstridigt hår får ekstra fugt og glans og ligeledes er nemmere at rede ud. Heraf slider børstningen ikke så hårdt på håret, som børstning kan gøre. Har du ikke prøvet hårolie før, så er det måske det, der skal til for at dit hår bliver sundt og velplejet at se på bedste hårolie. Er dit hår fedtet kan det skyldes brug af en forkert shampoo, og her bør hårolie kun anvendes i spidserne.

Skab din personlige stil med dit hår

Når du har de rette produkter til dit hår, vil dit hår fremstår velplejet og være dit personlige udtryk. Udover din hårfarve herunder hårfarvning kan du bruge dit hår til at skabe din egen personlige stil. Ligeledes også med råd fra din frisør samt en god hårklipning og frisurevalg. Din frisør kan ligeledes guide dig med valg af hårprodukter, som passer til din hårtype, da de har en fagprofessionel uddannelse bag sig.

Er du ked af din hårtype

En god frisør er vigtig som alt andet personlig pleje. De kan oftest trylle med en saks, så du får mest frisure ud af dit hår. Idet en klipning med rette teknikker kan løfte dit hår eller din frisure. Heraf undgår du at bruge unødvendige penge på produkter, som dit hår slet ikke har gavn af. Så spørg heller til råds end ikke.   

Anbefalede artikler