De fleste husejere kender til det. Man skal bruge en bestemt kniv som ligger begravet under de andre knive. Det er altid den ene kniv man skal bruge, som ligger gemt længst væk. Det kan godt gå hen og blive lidt irriterende til tider. Især når man er ved at skære sig, fordi man vil have fat i den nederste. Heldigvis er der en simpel løsning på dette. Nemlig en knivmagnet. Ikke alene er disse ganske praktiske, de er også meget flotte.

Knivmagnter i træ spicer køkkenet op

En knivmagnet kan placeres lige der, hvor man har lyst til at placere den. Den er samtidig let at sætte op. Skruerne der holder den fast på væggen, er gemt væk på bagsiden. Så der er ikke noget, der ødelægger træets flotte udseende. For de er nemlig rigtig flotte. De fås både i sortlakeret eg, amerikansk valnød samt egetræ. Endda hvidolieret egetræ, der giver en noget anderledes farve. Så der er nok at vælge imellem. Ens for dem alle er, at de i den grad pynter i køkkenet. Det ser nemlig super flot ud. Selv med knive på, ser det som regel nydeligt ud. For man kan få rigtig mange knive, der er kønne at se på.

Faktisk kan disse knivmagneter matche utrolig meget andet køkkenudstyr. Eksempelvis salt og peberkværn og skærebrætter i flot træ. Ligeledes kan man få hylder, vægure og meget mere i træ. Så man kan hurtigt få et flot matchende køkken, hvor det hele spiller. Selvom man kun har knivmagneter i træ, vil de ikke skille sig for meget ud. Hvert fald ikke på en negativ måde. For de passer stort set ind i ethvert køkken.

Fordelen ved knivmagneter

Udover det flotte look, er knivmagneter også ret handy. Som tidligere nævnt, slipper man for at rode skufferne igennem. Samtidig er der også alternativer for knivmagneten. Eksempelvis en knivblok. Det der gør knivmagneten lidt mere handy, er at den er ophængt. På den måde har man mere plads på bordet. Og det er især rart, står man med diverse skærebrætter og meget mere fremme. Man kan hurtigt fylde lidt når man laver mad. Samtidig kan man også altid se, hvilken kniv man tager fat i. Det er ikke lige så nemt, har man dem i en knivblok.

Har man mindre børn, er man også sikker på, at de ikke kan nå knivene. De har det nemlig med at tage fat i det, de kan nå. Lige meget om det er legetøj eller  knive eller sakse. Har man sine køkkenknive hængende på en knivmagnet, skal man da ikke bekymre sig om dette. Knivblokkene er 40 cm lange og cirka 1.5 cm tykke. Det betyder at der er plads til omkring 5-6 større knive på. Har man en blanding af store og små, kan der naturligvis hænge lidt flere. Knivene holdes fast med nogle fremragende magneter. Så der er ingen risiko for, at de pludselig falder ned. Dine knive hænger trygt på knivmagneten indtil du tager dem ned.

Anbefalede artikler