Står du og mangler en maler til gavlen, væggene eller skuret i Horsens? Så er dette noget for dig.

I Horsens vrimler det med gode malerfirmaer, som er klar til at gøre en forskel for dig. Der findes nystartede firmaer og firmaer med op til 125 års erfaring.

Hvad kendetegner en professionel maler?

En maler en mand/kvinde, der enten maler håndværksmæssigt eller kunstnerisk. Der er forskellige former og specialer indenfor håndværksmalere. Der er bygningsmalere, porcelænsmalere, autolakerer og skibsmalere.
En bygningsmaler, som er den mest anvendte form for maler, er en der maler og behandler træ, metal og murværk. Som bygningsmaler har man viden om farver, stil og former.
Porcelænsmaleren er en mere kunstnerisk form for maler. Man maler dekorative motiver på både porcelæn, lertøj og sten.
Autolakereren lakerer som udgangspunkt bare biler. Men arbejdet går også ud på at afdække, afmontere, omlakere og dekorer bilen efter kundens ønsker.
Den sidste form for maler er skibsmaleren, som maler og vedligeholder skibe, lystbåde og trækuttere.

I Horsens finder du primært bygningsmalerne, som dog også har speciale i mange andre ting. Bl.a. tapet og specialopgaver.

Hvis du mangler et nyt og forbedret look i dit køkken, kan du også få en maler til at pudse og male de gamle køkkenlåger. I stedet for at købe et helt nyt køkken til 50.000 kr., så kan du få gjort dine gamle låge til at se helt nye ud for bare 7.000 kr.

Hvad laver de forskellige malerfirmaer og hvad kan de tilbyde?

De forskellige malerfirmaer har hver deres speciale og hver deres niche, som de slår sig på men kan alle udføre stortset alle typer af maleropgaver.     Når man står som uforstående og skal have udført et stykke malerarbejde kan det være svært at vælge imellem alle de forskellige malere, som der findes i Horsens. Derfor anbefales det at gøre hjemmearbejdet og undersøge de respektive firmaers hjemmesider på nettet og derudover findes der portaler som horsensfirmaer.dk, hvor man kan få op til 3 tilbud på malerarbejde som man så kan sammenligne.

Husk når du skal have udført opgaver i hjemmet kan det betale sig at undersøge sagerne nøje da du skal se på resultatet af arbejdet i mange år efterfølgende. Derfor gør dit research, så er du sikker på at få den bedste maler til din opgave og til den bedst mulige pris.

Anbefalede artikler