En klapvogn er helt essentiel for alle, som lige er blevet forældre. Det er et fantastisk redskab, som øger livskvaliteten for både forældre såvel som barn.

Men markedet for klapvogne er også stort. Hvilken skal du vælge? Hvad skal du overhovedet kigge efter?

Det kan være svært at vide. Derfor finder du nedenfor 4 gode tips til at vælge en klapvogn – og du kan læse mere på https://babyhelp.dk/klapvogn-guide/.

Kig grundigt efter skarpe kanter

Klapvogne er fyldt med alle mulige kroge og små dele, som ikke altid er lige til at se, men som barnet ofte kan komme i kontakt med.

Her er det enormt vigtigt, at I kigger efter, om der skulle være nogle kanter eller trælse områder, som aktivt kan skade barnet.

For de eksisterer, og baby har ikke selv mulighed for at lede efter dem. Hold godt øje og sørg for, at der ikke er noget, som kan skære eller skrabe barnet på nogen måde!

Hvis vognen skal bruges til barnets lur

I mange situationer, så er det rigtigt fordelagtigt, hvis klapvognen kan bruges, så barnet kan sove. Man ved aldrig, hvornår ens baby bliver træt, og dermed gerne vil kunne sove i den klapvogn, som den nu ligger i.

Og her er det en god idé at sørge for, at både ryglænet såvel som fodstøtten kan justeres, så det hele står i vandret position. Det gør simpelthen, at barnet kan sove ordentligt og roligt i klapvognen.

90 cm at ligge på

Det er altid dejligt, hvis man kan have et stykke babyudstyr i et stykke tid. Klapvognene er sjældent billige, og er derfor ingen undtagelse.

Hvis du gerne vil have, at dit barn kan bruge vognen frem til, at barnet er omtrent 2 år, så er det cirka 90 cm, som der skal være i liggemålet.

Prøv vognen af

Der er intet galt i at købe en klapvogn på nettet – EFTER, at I har prøvet den selvfølgelig.

For det kan se nemt ud, når en ekspedient folder og ruller vognen, men det er ikke altid lige let, når man har den i hånden.

Derfor er det en god idé, hvis I selv afprøver klapvognene inde i butikkerne. Når I så har fundet den model, som I synes om, og som er den rigtige til jeres barn, så kan I så sammenligne priser derhjemme på computeren!

Anbefalede artikler