Alle mennesker har mindst én ting til fælles; vi elsker alle at spare penge.

Penge sparet er penge tjent. Sådan lyder mantraet for mange danskere, og derfor er de fleste af os interesseret i at kigge nærmere på, hvordan vi kan spare penge måned efter måned og år efter år.

Det er de færreste af os, der er gode nok til at prispresse leverandører af forsikringer, bredbånd, mobiltelefoni m.v. med jævne mellemrum. Det er ærgerligt, da der hurtigt kan være mange penge at spare.

Et andet sted, hvor der kan være mange penge at spare er inden for el. Elektricitet er en udgift, som vi danskere betaler i dyre domme for. Den månedlige eller kvartalvise regning kan dog ofte blive markant mindre, end hvad den er på nuværende tidspunkt. Ofte er det ikke de store optimeringer og ændringer, der skal foretages, og derfor anbefaler vi dig, at du straks hiver fat i den lokale elektriker, hvis du ønsker at få en eksperts syn på dit forbrug. Et eksempel på et selskab der yder denne service er: Pro ELteknik – elektriker Herning.

Sørg for at bruge de rigtige pærer

Der kan være overraskende mange penge at spare på at vælge de rigtige pærer til hjemmet. Med jævne mellemrum produceres der nye pærer, som er langt mere energibesparende, end hvad ældre pærer er. Er det derfor lang tid siden, at du har udskiftet dine pærer i dit hjem, så kan der meget vel allerede nu være penge at spare på at investere i nye.

Selvom det er en udgift i første omgang, så skal det ses som en længerevarende investering, da du på længere sigt vil spare mange penge.

Få optimeret dine installationer

De fleste uddannede og erfarne elektrikere er så dygtige, at de vil kunne optimere langt størstedelen af de elinstallationer, der findes i de danske hjem. Ofte kan der være mange penge at spare ved blot at foretage nogle mindre ændringer. Har du på fornemmelsen, at du betaler for meget for el, så kontakt din lokale elektriker for en gennemgang af dine installationer.

Husk at slukke lyset

Det lyder banalt, men rigtig mange danskere glemmer det hver dag. Husker du ikke at slukke lyset, inden du suser på arbejde, så vil din elregning helt naturligt stige, uden at det reelt set var nødvendigt. Gør derfor din pengepung en tjeneste og sluk lyset hver gang, du forlader et rum.

Anbefalede artikler