Synes du i øjeblikket at din varmeregning er lidt for stor? Så er du kommet til det rette sted. Her på siden guider vi dig nemlig til en billigere varmeregning, uden at det behøver koste dig hele din formue eller unødvendigt meget tid og energi.

Du får tips og tricks, så du i fremtiden er godt klædt på til at foretage de ændringer, der skal til, for at du kan nedsætte din varmeregning væsentligt og dermed bruge pengene på noget, der giver mere mening for dig.

Skift dit gamle fyr ud med et nyt pillefyr

Et af de mest oplagte steder, som du måske ikke har overvejet at spare penge på, er ved udskiftningen af dit gamle fyr. Det kan umiddelbart virke som en stor udgift til at starte med, og mange holder sig da også fra det, fordi det er svært at skifte selv. Sagen er dog den, at skifter du fra eksempelvis et gammelt oliefyr til et nyt pillefyr, så er der altså mange penge at spare.

Et pillefyr er netop en god løsning, hvis du hurtigt vil spare mange penge. Fyret i sig selv er ikke voldsomt dyrt, og du slipper samtidig for at skulle købe olie, som hurtigt kan blive utroligt dyrt. En ekstra fordel er, at et pillefyr faktisk er mere miljørigtigt sammenlignet med et gammelt oliefyr – så du kan altså med et pillefyr have god samvittighed på både miljøets og din egen pengepungs vegne.

Undersøg, om du kan få tilskud

I forlængelse af ovenstående kan det også være en god idé at undersøge, om der er tilskud at hente på energirenoveringen. Hvis dit hus i dag benytter biobrændsel såsom olie, kul, gas eller koks, og du vil skifte til – for at holde fast i eksemplet fra før – et pillefyr, så er der altså tilskud at hente, og det kan hurtigt gøre en forskel på bundlinjen.

Tilskuddet er variabelt og kan svinge meget fra husstand til husstand. Det er udelukkende afgjort af, hvilken form for opvarmning du bruger, og hvor gammelt dit fyr i forvejen er.

Læs op på pillefyr på internettet

En omstilling fra ét fyr til et andet kan være en stor omvæltning, og det kan hurtigt blive uoverskueligt at holde styr på regler og tekniske informationer. Derfor kan det være en god idé at læse grundigt op på nettet, for at danne dig et omfattende overblik over såvel markedet som teknikken bag. På den måde er du godt forberedt på den bedste investering, og på den måde kan du hurtigt og nemt få sænket din varmeregning.

Undersøg gerne flere forskellige sider. Sider som InsideBusiness kan være oplagte at orientere sig på, netop fordi du her kan danne dig et godt overblik over pillefyr, men også jævnligt læse brugeranmeldelser, og på den måde finde ud af, hvilket pillefyr der er bedst til lige netop dit behov. Dét er en helt afgørende betydning for din varmeregning men samtidig et område, der er nemt at rette op på.

Anbefalede artikler