Dette indhold er sponsoreret

Det er vigtigt at kunne finde ro og hvile i en travl hverdag. Vi kender alle til, at man fredag eftermiddag bare har brug for at komme hjem efter en lang uge og smide benene op og sætte sig godt til rette med en god film, en bog eller et glas rødvin, alene eller i godt selskab. Det er her, at den rette lænestol er afgørende for, om din fredag aften bliver så komfortabel som mulig. Hvis du leder efter en ny lænestol og ikke vil gå ned på komfort og kvalitet, er IMG (International Møbel Gruppe) of Norway værd at kigge nærmere på. IMG producerer lænestole og sofaer i et lækkert design og med høj komfort, og du finder med garanti en model, der passer til dit behov.

Tips til et godt køb

Før du afgør hvilken model du skal have, er det vigtigt at vide, hvad du skal kigge efter, når du afprøver nye lænestole. Stolen skal være behagelig for din krop og her kan du kigge på nogle forskellige parametre. Først og fremmest skal stolen have den rette dimensionering: Kan du slappe af i den øverste del af kroppen og får din ryg nok støtte? Dette afgøres af sædedybde og ryghøjde. Du skal også have en ordentlig kropsholdning så du ikke sidder og får sammenfaldende skuldre. Her skal armlænet have en passende højde til dig. Du skal også kunne skifte position i stolen og ikke synke ned i den. Derfor er det vigtigt, at sædet er fastere end ryggen. 

Komfort i verdensklasse

Lænestole fra IMG er designet med den menneskelige krop for øje, hvilket giver den exceptionelle komfort, virksomheden er kendt for. Deres store viden om kroppen er kombineret med godt, gammeldags håndværk, innovative medarbejdere og den nyeste teknologi. Dette resulterer i stole med et ergonomisk design, der understøtter kroppen de rette steder. Enhver krop er forskellig og komfort er personligt, det afhænger af om din krop får støtte, hvor den har brug for det. Enhver stol er designet til at yde støtte, de steder, hvor kroppen har brug for det, nemlig til knæ, ryg, nakke, hoved og lænd. 

Sæt dit personlige præg 

Lænestole fra IMG produceres i flere modeller. Vælg for eksempel modellen Scandi. Her får du en stol i klassisk og let design. Du kan justere hovedstøtten, så den støtter dit hoved korrekt og så har den et Glide Glide System, så du kan læne dig tilbage i en mere vandret position blot ved at bruge din kropsvægt. Den har også et Cold Cure Foam polstring, der er et materiale, der tilpasser sig efter din krop for at give den ypperste komfort. Stolen kan købes i forskellige størrelser og farver.

Anbefalede artikler