Har du fundet dit eget lille familiemedlem under karantænen? Under pandemien har rekord-mange danskere fået kæledyr, især hvalpe og killinger, da man har gået hjemme hele tiden, og muligvis fundet det meget ensomt. Uanset årsagen, har du måske også en hund derhjemme, og har nydt at have dem hos dig under karantænen. Er det ikke på tide at forkæle din pelsede kammerat lidt?

Hvalp i hængekøje.

Sover din hund på gulvet?

Måske har du ikke tænkt så meget over det, men er det godt for din hund at sove på gulvet?

De har muligvis en kurv i køkkenet eller stuen, de kunne bruge, eller sågar i bryggerset, men virkeligheden er, at din hund er ligeglad med at sove på gulvet, så længe den får lov til at være i nærheden af dig.

Derfor burde du forkæle din kære hund, og købe en hundeseng med komfort til den; på den måde kan I sove sikkert, blødt, og trygt, side om side, uden at du får hundehår i sengen, og uden at din firbenede ven skal ligge på et koldt og hårdt gulv for at kunne passe på dig.

Du skal også huske på at din hund højst sandsynligt også ligger og hviler sig i alle de timer, den er alene hjemme, og derfor kunne det være godt for dens knogler, hvis den har noget blødt og behageligt at hvile sig på. For mange hunde kan det også hjælpe med at mindske angst, hvilket selv de mest optimistiske og livlige hunde kan opleve. 

Hvis du har en senior hund, er det især vigtigt med en blød og lun hundeseng, da det kan hjælpe med at lindre de smerter i led og muskler mange ældre hunde kan få; især runde donut-lignende hundesenge kan hjælpe med det, da de er bedre til at holde på varmen.

Close up af sovende hund.

Hundesengen din bedste ven fortjener.

Hundekurven og -sengen er vigtig lige fra du får dit nye familiemedlem for første gang. 

Du kan finde alle slags hundesenge til din hund, selv til de mindste og de største. Hundesengen skal være både praktisk og lun, og passe til hjem, bil, eller andre steder hvor din hund skal kunne hvile sig. Du kan finde senge og kurve, der passer til dit interiør. Ønsker du en læderseng til din hund, der passer til dine lædermøbler, eller er du mere til store puder der kan lægge ved siden af din seng?

Din hund vil være taknemmelig!

Anbefalede artikler