Hvis du går i salgstanker og ønsker at få solgt din villa i Hellerup, er der flere ting du med fordel kan få gjort som mærkbart vil få din villa til at fremstå pænere og dermed mere salgsbar.

Et pænt og rent tag og tagrender giver et godt indtryk af en sund bygning sammen med en have, hvor der er slået græs, fjernet ukrudt og affald er kørt væk. Rene nymalede facader er også noget der pynter.

Indvendigt har det stor betydning om du som mulig køber, at villaen fremstår lyst og rent og du kan se dig selv bo i villaen.

Herunder kommer der et par forslag, der vil gøre din villa klar til salg.

Rensning af tagrender i Hellerup: Tag, tagrender og nedløbsrør

Et tag der er fri for mos og alger og tagrender der er rene for blade og slam får ikke bare dit hus til at fremstå pænere, det har også godt af det. Det kan være en god ide at få en professionel til, at afgive et tilbud. Ikke alene har de erfaringen, men også det rette udstyr. Husk at vælge en med en grøn profil, så der bliver brugt miljøvenlige produkter. Udover at dit hus fremstår pænere har rene tagrender, nedløbsrør og tag en stor betydning for din villas sundhed, da det giver vandet mulighed for at komme væk korrekt og ikke ned og ind i taget og langs facaderne og ned i kælderen. Med risiko for at få ødelagt taget og kælderen med skimmelsvamp. Rensning af tagrender Hellerup kan du let få professionel hjælp til.

Din villas have

En pæn og ryddelig have er et plus når det drejer sig om at gøre din villa salgsklar. Få ryddet op og fjernet affald, slå græsset og fjern ukrudtet. Alt afhængig af årstiden så få ordnet fliser og terrassen. Fliser og terrasser, der er fri for alger, fremstår bedre. Køb et par friske blomster og krukker, hvis det ikke allerede er der. Ofte vil firmaet der renser dit tag og tagrender, også kunne rense dine fliser og træterrasse med. At du som ny ejer ikke skal i gang med at rense træterrasse kan virke tiltrækkende.

Huset indvendigt

Det er vigtigt at huset fremstår lyst pænt og rent.

Få ryddet op og smidt alt ud der ligner rod. Det vil også lette arbejdet, når du skal flytte senere når villaen er solgt. Det gælder også kælder og loftet. Et hus, hvor der er ryddet op fremstår større.

Er det mange år siden der er malet kan det være en god ide at bruge pengene på en omgang maling.

Sørg for at der er blevet gjort rent, vask vinduerne så der kommer mere lys ind og fjern gerne persienner, hvis i har sådanne.

Har du husdyr eller er der blevet røget er det vigtigt at være ekstra omhyggelig med at få luftet ud. Lugten af husdyr eller røg kan virke afskrækkende for mange mulige købere.

Vælg neutrale løsninger, så mulige kunder nemmere selv kan forestille sig villaens mange muligheder og vis hvordan huset mange værelser og kroge bedst kan udnyttes.

Anbefalede artikler