Står du og mangler inspiration til at optimere hjemmets indretning? Så er designerlamper en fed måde at give hjemmet nyt liv på. En ny, flot lampe med den helt rigtige belysning, kan give rummet en bedre og mere behagelig stemning.

Du skal ikke blot kigge på udseendet, når du skal vælge. Du skal også tænke over hvilken funktion og belysning du ønsker. Skal den være i soveværelset, stuen eller køkkenet? Det har faktisk stor betydning for valget af den rette belysning.

Indret hjemmet med stil

Stemningen i hjemmet påvirkes meget af belysningen. Lamper kan være meget dekorative, og et smukt lys herfra, kan i sig selv være kunst.

Ønsker du ordentlig læsebelysning eller ønsker du at stabe et hyggehjørne, kan den rigtige væglampe eller standerlampe være ret essentiel.

Ønsker du at følge trenden, så er store gulv- og loftslamper et kæmpe hit. Hvis du følger nutidens trends, skal du ikke være bange for at holde belysningen i fokus i din indretning. Store voluminøse lamper er moden lige for tiden, og giver rummet et unikt og charmerende præg

Designer lampen som rummets midte

Gør din nye spisebordslampe til rummets midtpunkt. Prøv eksempelvis klassikeren Orient. Den har siden 1963 fået nye størrelser og givet nyt liv til mange stuer. Det klassiske look vil nemt give et nyt og dekorativt liv til rummet.

Ønsker du at tilføre farver til din indretning, så er findes der også talrige af lækre designer lamper i flotte og inspirerende farver. Så har Oblique serien mange muligheder at byde på. Alt fra olivengrøn og petroleumsblå til flot rød er mange af de farver serien har at tilbyde. Fra denne serie kan du både få væg-, gulv- og bordlamper.

Husk den rigtige belysning til den specifikke placering

Når det kommer til indendørs belysning, handler det om meget mere end blot valget af lamper i hjemmet. Det handler nemlig også om hvor lyset placeres og hvilken pæretype du gør brug af.

Lamperne og deres lys, er ofte en ret overset faktor for dit hjems indeklima, trods at det er ret væsentligt. For når belysningen i et rum ændres, så ændres rummet karakter og stemning også – og det forkerte lys kan give forskellige gener. Det er derfor vigtigt at du vægter valget af korrekt belysning på samme måde som når du skal indrette boligen med møbler.

Anbefalede artikler