Hvis du går rundt og leder efter en bolig på Sjælland? Har du overvejet en lejebolig omkring Stevns og Præstø? Herunder kan du få hjælp til at finde den lejlighed, du søger, og du får især hjælp til at finde din drømmelejebolig, i Stevns og Præstø.

Derfor skal du flytte til Stevns

Stevns ligger smukt placeret ved Køge Bugt, og den er nok mest kendt for Stevns Klit, der er på UNESCO verdensarvsliste. Men udover Stevns Klint, har Stevns masser af byde på. Her findes en helt utrolig smuk natur, og der er mulighed for masser af aktiviteter ved vandet. Du kan nyde en herlig tur i båd, melde dig til kajak, dykke eller stå på vandski og fiske.

At finde en Lejebolig Stevns er en sand fornøjelsen, og du vil opdage at priserne er rigtig gode, og at du kommer til at bo i en smuk by, med masser af nærmiljø.

Der er hele tre skoler på Stevns, og masser af gode pasningstilbud til dit barn, også i børnehave og vuggestue.

Stevns har et rigt forretningsliv, og der er gode indkøbsmuligheder, og muligheder for at spise ude. Hvis din familie bor i Region Sjælland, er Det oplagt at flytte til Stevns, og på den måde komme nær familien.

Du kan også besøge Stevns bibliotek, det rige foreningsliv og Stevns teater og museumstilbud.

Find en Lejebolig i Præstø til en fornuftig pris

Præstø har gennem de seneste år gennemgået en spændende udvikling, hvilket har betydet der er kommet nye spændende boliger til byen, plus mere motorvej. Det er på den måde nemmere at komme til og fra denne lille perle af en by.

Mange flytter tilbage til Præstø efter de har taget deres uddannelse, for at være tæt på deres familie, ligesom mange par og børnefamilier flytter fra storbyen, og til et mere roligt sted efter de har fået børn, for at give dem en opvækst i rolige og naturskønne omgivelser.

Når man taler om Præstø er det svært at komme udenom naturen, som med sin smukke strand og skov, er en ren perle.

Det er en god ide at flytte til Præstø fordi du får mulighed for at komme tæt på naturen, samtidig med at du bliver del af et hyggeligt og velfungerende landsbyliv.

Derudover oplever folk der flytter f.eks. fra København til en Lejebolig Præstø et langt større rådighedsbeløb om måneden. Det betyder mere luft i økonomien, og det er noget alle sætter pris på.

Fordelene ved at bo i Region Sjælland

Flere og flere flytter til Region Sjælland, og det er helt forståeligt. Mange har efter en årrække fået nok af byen, og søger et sted med natur, et godt fællesskab, og gode priser på lejeboliger. både Stevns og Præstø tilbyder dette, og mere til. Hvis din familie bor i dette område, er det endnu en god grund til at flytte dertil. Sammenholdet i mindre samfund er helt unikt, og det vil du også opleve når du flytter til Præstø.

Anbefalede artikler