Synes du måske, at der mangler noget i dit hjem? Måske har du en indretning, som du ikke synes er helt personlig nok. Heldigvis er der råd for dette. For med wallstickers kan du nemlig skabe dig dit helt eget personlige hjem.

Hvordan fungerer det?

Wallstickers er en form for vægdekoration, der virkelig kan personliggøre din indretning i hjemmet. For du kan få mange forskellige slags, og samtidig kan du jo sammensætte forskellige slags, lige som du har lyst til.

Wallstickers er udskåret, tynd og selvklæbende vinyl. Og skulle du derfor ønske at tage dem ned igen eller udskifte dem, er det heldigvis simpelt. Disse wallstickers er nemlig selvklæbende til den grad, at de hænger godt fast på de fleste overflader. Men de kan samtidig nemt komme af, uden at man bagefter kan se mærker fra dem på væggen.

Hvordan kan de se ud?

Disse wallstickers kan se ud på mange måder. For eksempel vil du kunne finde nogle, som har motiver på. Du kan også finde nogle, der er med tekst på. Og du kan både finde nogle, som mest er til voksne, og nogle, som er beregnet til børn. Så hele familien kan sagtens købe en masse wallstickers, så væggene bliver prydet med flot vægdekoration i alle eller de fleste rum.

Helt konkret kan du for eksempel finde verdenskort, danmarkskort og træer. Til børnene kan du for eksempel finde dyr med træer, blot dyr, tekst – for eksempel børnesange – wallstickers beregnet til piger, til drenge eller til babyer. Og så kan du yderligere finde en højdemåler. For eksempel en med aber og ugler på, en giraf, et træ eller en luftballon med dyr. Du kan naturligvis også finde wallstickers i forskellige størrelser. Nogle er store, mens andre er mindre.

Endelig behøver du faktisk slet ikke at vælge et allerede lavet motiv eller tekst. Du kan nemlig også vælge dit helt eget motiv eller din helt egen tekst. Her vil du få et bud på, hvordan det så kommer til at se ud. Og er du stadig ikke helt tilfreds, kan du sagtens få lavet om på dette bud.

Der er altså ikke nogen grund til ikke at tjekke udvalget af wallstickers yderligere ud. Ved mindre du da allerede har helt fyldt op på væggene og ikke ønsker at tage noget af det ned. Men det smarte med wallstickers er netop blandt andet, at du nemt kan skifte ud.

Anbefalede artikler