Dette indhold er sponsoreret. 

Som indehaver af en institution eller som medarbejder af samme kan du med sikkerhed genkende problematikken, når der skal købes nye møbler. Især sofaer, lænestole og andre siddemuligheder kan være en udfordring at finde. De skal nemlig ikke blot være behagelige, så enhver nyder af en perfekt siddeoplevelse. De skal også se godt ud, passe til resten af institutionen, og samtidig være praktiske. For hvis en sofa eksempelvis skal bruges i en daginstitution, så skal den opfylde en lang række krav om materiale, størrelse, vægt og udfordring. Sådan en sofa skal oftest kunne det hele, og også kunne give medarbejderne en velfortjent pause, når det er på tide. Er du også lidt tabt i junglen af siddemuligheder til institutioner, så læs med her. 

Sofaer og lænestole til institutioner

Som nævnt i foregående afsnit, så er det ikke altid lige nemt at finde den passende sofa eller lænestol. Disse skal nemlig kunne holde til en hel del og være perfekte til krop og øje. For at du kan træffe et valg, som du ikke vil komme til at fortryde, kan du med fordel  gøre dig tanker om en længere liste af ting på forhånd. Lækre sofaer og lænestole til institutioner hænger nemlig ikke på træerne – i hvert fald ikke, når de skal passe til lige præcis dine behov. Overvej først, om du ønsker en blødere eller hårdere sofa. Dette er afgørende for, om du ønsker at sidde ret eller om du vil tage lure i den. Derudover skal du være klar over, hvor din sofa skal placeres og hvor stor din sofa derfor skal være. Størrelsen kommer til at give dig mulighed for at kunne begrænse dig nemmere. Tænk også på farven af sofaen. Skal den udstråle sjove, skrigende farver til din institution? Eller vil du helst have, at den er minimalistisk? 

Materialet er altafgørende

Hvis du allerede har gjort dig overvejelser og har fundet en håndfuld sofaer til institutioner, så kan du med fordel overveje, hvilket materiale din sofa skal være i. Har du med børn at gøre, kan lædersofaen ikke anbefales grundet læderets følsomme overflade. Hvis der er mange børn på en gang, vil dette blive et problem efter bare kort tid og gå ud over sofaens udseende. Her kan vi anbefale sofaer i et slidstærkt materiale, som kan vaskes oftere. Du kan med fordel vælge polyester eller andre typer stof.

Anbefalede artikler