En badestol er et fantastisk redskab i hjemmet, hvis man lider af dårlig balance eller gangbesvær. Med en badestol kan man sidde ned i badet, og efter badet, så man er mindre udsat for at glide og falde. Samtidig vil en badestol give en pause til benene, der godt kan blive hårdt belastede, hvis man skal stå op i badet.

Det smarte ved en badestol er de skridsikre fødder, der holder badestolen godt fast på gulvet, og som vil forhindre, at stolen glider rundt undervejs. Det gør en badestol til det ideelle redskab i badet, hvis man lider af dårlig balance eller gangbesvær.

Noget andet smart ved en badestol er, at det ofte er muligt at indstille den i højden, så man får den højde på badestolen, som gør det nemt for dig med dårlig balance eller gangbesvær at bruge stolen. Det gør at man nemt kan indstille badestolen, så den passer til ens egne behov.

Der findes dertil mange forskellige typer af badestole, og hvor nogle er større eller mindre, andre har smarte håndtag, og nogle af formede buet sæde. Der findes også badestole, der ligner helt almindelige stole med ryglæn og armlæn. Man kan også få en badebænk. En badebænk tilbyder god plads, og er god i de lidt større brusekabiner og badeværelser.

Med en badestol får du et meget smart og praktisk redskab og udstyr til hjemmet og indretningen, og som vil sikre dig mod fald og uheld i badet og på badeværelset. Det ideelle valg af udstyr og redskab til dig, der lider af dårlig balance eller gangbesvær. Husk også at se nærmere på noget af det meget andet udstyr, som du også kan have fordel af i hjemmet, når du har problemer med balancen eller er gangbesværet.

Anbefalede artikler