Et dejligt og indbydende hjem er varmt og behageligt – også igennem den danske vinter. Med efterisolering sikrer du dig, at hverken du eller dine gæster fryser i dit hjem. Og så kan du spare hele 30% på din varmeregning! Læs mere her. 

Hjemmet er din oase, og en oase skal være veltempereret. Det er bare svært at hygge sig og nyde livet, hvis det trækker eller er alt for fodkoldt. Og det er mere motiverende at holde selskaber og invitere gæster, hvis der er behageligt og varmt.

Men der er også et økonomisk aspekt. Ved at få efterisoleret din bolig kan du spare op til 30% i varme, og det giver altså luft i budgettet til at købe noget lidt sjovere – måske et nyt tæppe eller et smukt billede til væggen?

Er det dyrt at få isoleret?

Det helt korte svar er “nej”. Du kan finde gode priser og favorable tilbud med det rette firma. Besøg Dansk Efterisolering og se, hvad de har at byde på. De kan også rådgive dig i, hvad end du måtte have af spørgsmål.

Men den helt store gevinst kommer på lang sigt. For med en meget lavere varmeregning får du råd til ting, der er en del sjovere end at betale regninger. I starten er der måske luft i budgettet til et par overdådige blomsterbuketter. Men på sigt får du måske råd til den sofa, du har haft kig på i årevis, eller en helt speciel designerlampe.

Hjælp planeten med efterisolering

Ud over at en efterisolering gavner dig og din bolig er den også fordelagtig for klimaet. For når du ikke behøver skrue højt op for varmen for at kunne holde ud at være i din stue, frigiver du ikke nær så meget CO2, og det er altså værd at tage med i overvejelserne i disse tider.

Hvad kan jeg få isoleret?

Mulighederne for efterisolering er mange, og du skal selvfølgelig tage højde for dit eget behov. Du kan fx få isoleret både din hulmur og dit loft.

Det kan være en god idé at få fagfolk ud at kigge på dit hus, for du kan ikke selv afgøre, hvordan fx din hulmur skal isoleres. Det har nemlig at gøre med afstand mellem ydervæg og indervæg, og hvordan finder du lige ud af det? Men gode firmaer kommer gerne hjem til dig og foretager en gratis opmåling – og så har du også sparet dét!

Anbefalede artikler